Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 5

Milan en Chantal

13 januari 2009 22:11:54
He, wat word je toch al groot en ik hoorde van mamma dat je al allemaal nieuwe kunstjes kan. Hoe vond jij de sneeuw? Ik hoop je snel te zien lieverd, maar ik heb het op de dagen dat jou mamma vrij is steeds een beetje druk.

Knuf Chantal

09 november 2008 19:07:25
He, hoe gaat het nu met jullie? Wat een ellende met dat exceem zeg! Gaat het nu wat beter met die nieuwe zalf? Ik zag nog een lief badpakje op www.symplycollers.nl. Daar was je toch naar opzoek? Je kan dan ook haar naam erop zetten. Heb voor Milan een stoere trui besteld.

Knuf Chan

Milan en Chantal

17 oktober 2008 18:34:16
Lieve Esmee,

Gefeliciteerd met je nieuwe huisje. Mamma en pappa hebben hard door gewerkt om er zo snel mogenlijk in te kunnen. Mamma zag er vandaag erg moe en een beetje grieperig uit, maar we hebben heel gezellig zitten kletsen. Misschien zie ik je dinsdag. Dan willen mamma en ik afspreken, maar ik kan wel maar tot half vier, want dan moet Milan even voor een foto naar het ziekenhuis. Dus moet mamma maar even zien of ze het dan rendabel vind.

Dikke knuf Chantal

Chantal en Milan

02 oktober 2008 20:29:10
He Esmee,

Wat word je al groot en ik hoor van mamma dat het ook heel goed met jou gaat. Binnen kort gaan we een keer samen shoppen. Kijken of we nog leuke dingen kunnen vinden voor jou en Milan en kunnen jou mamma en ik nog even flink over jullie roddelen. Je hebt overigens een verschrikkelijke mooie lach. Laat die maar heel vaak zien.

Dikke kus en knuffel

Milan en Chantal (collega van mamma)

Oma Iennie

02 oktober 2008 19:01:00
he poppedijn, hoop dat alles goed met je is.
Fijn he, dat jullie gaan verhuizen.
ik hoorde van andere oma edeling dat je het super hebt gedaan van de week.
Deze oma neemt ook zeker binnenkort een dagje vrij om je een keertje voor mij alleen te hebben.

dikke kus van je oma

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.