Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 24
Ga naar:   

Kinderboederij!

18 april 2009
Vandaag was het heel erg mooi weer, dus dachten we laten we voor het eerst met jouw even naar de kinderboederij gaan. Alleen was je in de auto al bijna in slaap gevallen, je was echt ontzettend moe. Zelfs in het kinderwagen viel je bijna in slaap. Mama heeft je toen uit de wagen gehaald om zo met jouw naar de diertjes te kijken. De kippen, konijnen, en varkens vondje leuk daar begon je te glimlachen. De koeien vond je maar niets, die stonken... Je trok echt een vies gezicht! Maar de geitjes vond je wel het aller leukst. Die kon je aaien en gras op je handje doen zodat het geitje het van je hand kon eten. Je begon echt te lachen met geluid. Dus het was een groot succes. We hebben je ook nog even in het zand gezet om te kijken hoe jij daar op zou reageren. Je deed alsof dit de normaalste zaak van de wereld was. Jij vond het wel best, het kietelde wel af en toe.
Na je middag slaapje was het nog steeds erg lekker weer. Dus we hebben je tent op gezet in de tuin. Dit was echt heel grappig. De tent vind je ontzettend leuk en we hebben ook onwijs leuke foto's gemaakt.
Als goed is wordt het morgen weer zulk mooi weer, dan mag je in je zwembad in de tuin! Ben erg benieuwd hoe je dat vind, want het is toch anders dan echt zwemmen. Want dat vind je echt geweldig. Af gelopen vrijdag hebben we onder water foto's gemaakt met het zwemmen volgende week krijg ik die dus die zullen ook wel volgen op je site!

Tot snel weer schatje!

Dikke kus van Mama

Hieper de piep HOERA!

10 april 2009
Ja jij doet je handjes om hoog als we hieper de piep hoera doen! Echt heel schattig. Zelfs als je mondje leeg is  met het eten doe je het, want dan krijg je een nieuw hapje!

Ook kan je nu zo ongeveer 2 a 3 meten aan onze handen lopen. Je bent helemaal trots Nou papa en mama natuurlijk ook! Als we je neer willen zetten strek jij meestal je benen zodat je blijft staan, en niet wilt zitten. Ook probeer je je op te trekken, maar dat lukt nog niet helemaal dan kan je wel boos worden.

Afgelopen woensdag zijn we weer lekker met Bianca en Tygo wezen zwemmen, echt heel erg gezellig en leuk. En jij bent echt een water ratje. Het zwembad herken je al je begint helemaal te trappelen van plezier als je het zwembad ziet. En in het water beweeg je je voeten en armen om bijvoorbeeld een bal te pakken. Het lijkt net echt op zwemmen alleen moet ik je nog vast houden anders zal je zinken.  We hebben eerst in het grote bad gezwommen en later zijn we naar het kleine kinder badje gegaan zodat je zelf kon zitten en spelen. Dit vond je ook erg leuk. Mama zal de foto's even weer in het foto album toevoegen.

Gister heeft oma voorlopig voor het laatst opgepast. Opa en Oma gaan namelijk 6 weken naar Spanje. En daarna is er een plekje op het kinderdag verblijf voor jou. Oma vond het heel erg jammer, want ze doet het heel erg graag. Maar ja jij wordt ook steeds groter en zwaarder. Oma wil nu misschien af en toe op dinsdag middag oppassen. Ik denk nou weet eigenlijk wel zeker dat jij dit ook erg leuk zal vinden! Je vermaakt je prima bij opa en oma. Je lacht en babbelt daar de hele dag! Dus ik kan wel zeggen dat je het daar heel leuk vind.
Oma heeft gister een webcam mee gegeven zodat we jouw voor de cam kunnen zetten als ze in Spanje zijn. Want ze zullen jouw wel erg missen, en zo kunnen ze jouw toch nog een beetje zien groeien en is het niet gelijk een hele grote schok als ze terug komen en jou groot zien! Want ik ga er wel vanuit dat jij in 6 weken wel zal groeien.
 
Sinds dat je tanden door zijn gekomen, van 1 op andere dag slaap je door. Mama is daar wel erg blij mee, nu heb ik ook weer een lekkere nacht rust. Ook al ga ik met alle liefde mijn bedje uit voor jouw, maar dit is toch wel lekkerder. Je gaat 's avonds tussen 7 en half 8 naar bed en de volgende ochtend wordt je tussen 7 en 8 weer wakker. Voor jouw ook erg lekker, jij rust dan ook lekker uit.

Mama moet nu gauw gaan douchen, er komt met een uurtje visite dus moet ik opschieten, jij ligt al weer lekker in dromenland dus als je wakker wordt is het jouw tijd op te douchen en aan te kleden.

Dikke kus van mama

Knapt gelukkig weer op!

15 maart 2009
Gelukkig knap je weer wat op! Vandaag de eerste dag dat je geen koorts hebt. Mama is erg blij! Je bent nog wel erg verkouden en je keel zit nog vol met slijm/snot. Maar er komt wel vooruitgang.

Je tweede tandtje is nu ook door! en je kwijlt er wel wat van. Volgens mij is het nu weer rustig in je mondje want ik heb tot nu toe geen tandjes meer zien zitten. 

Je kon al een tijdje zitten maar je valt nu eigenlijk helemaal niet meer om, dus dat is super! Ook wil je nu gaan staan. Als ik je handjes pak trek je je op, en daarna wil je mijn handen los laten, maar dat kan je eigenlijk nog helemaal niet. Dus nu zetten we je tegen de bank en dan gaat het wel goed, alleen val je om op het moment dat je wilt met je handjes gaat zwaaien.

Het kruipen snap je nog niet, je rolt de hele kamer door en je drukt je ver  omhoog op maar vooruit kom je nog niet. Ik heb het idee dat je daar ook niet meer interresant vind omdat je overal al komt door te rollen. Maar goed we zullen zien of het kruipen er nog aan komt, ik zou het wel leuk vinden!

Zwaaien deed je al een tijdje maar nu zwaai je echt als iemand aan komt lopen of als wij weg gaan begin jij te zwaaien. Dus ik denk dat je steeds meer besef krijgt wanneer je zwaait.

papa en mama probeer je zo nu en dan ook te zeggen maar echt papa en mama zeggen lukt nog niet, maar we blijven oefenen!

Deze week heeft mama maar 1 dag vrij, ze moet woensdag naar Utrecht voor haar werk en dat op mijn vrije dag. Ik was er niet zo blij mee nu moet ik jouw een extra dag missen. Maar er komt wel een leuke oppas! Bianca past op jou dus heb je gezellig een hele dag met Tygo! Dat is wel erg leuk. Want jullie zijn samen een leuk stel! Tygo pakt jouw Jackie de aap altijd af en jij pakt het eten (soepstengel) van Tygo steeds af. Ook samen in de wasmand vinden jullie gezellig. En afgelopen woensdag hebben jullie denk ik wel een uur naast elkaar gezeten met de piano! Dus ik denk dat jullie je wel zullen vermaken! Bianca gaat nog een paar keer op jouw passen, als opa en oma naar Spanje zijn gaat zij de donderdag (6x) op jouw passen. Mama vind het heel erg lief dat Bianca op jouw wilt passen! Na die 6x mag je donderdags naar het kinderdagverlijf. Want Papa moet donderdags werken en voor oma wordt jij ook wel een beetje zwaar. Maar ze vroeg wel al of ze af en toe een dag op jouw mag passen, maar dat is natuurlijk geen probleem!

Ik ga nu je foto album even bij werken want we hebben weer een hoop leuke foto's van jouw gemaakt!

Dikke kus van Mama

Weer Ziek :(

13 maart 2009
Je bent alweer ziek. Je bent al zo lang aan het kwakkelen, en je komt er steeds niet helemaal boven op. Maandag merkte ik al dat je pijn in je keel had, want als je hoeste moest je huilen. Dinsdag kwam je met 39,3 koorts thuis van het dagverblijf. En je had die hele dag niet echt goed gegeten, maar achteraf was dat dus wel duidelijk want je was gewoon ziekjes... Woensdag zijn we naar de dokter gegeest en die zegt een virusje. En daar krijg je niets voor. Neusspray voor je verkoudheid en bisolvon in je flessen voor je slijm in je keel... Dit zijn eigenlijk de zelfde klachten in december en toen was het een amandel ontsteking. Dus ik denk dat dit weer het geval is. We zijn nu een paardagen verder maar je hebt nog steeds koorts en pijn in je keel, je slijm in je keel wordt er ook nog niet echt beter van. Wel spuug je soms slijm dat is wel positief, zo raak je toch een deel slijm kwijt.. Je ziet er ook ziekjes en witjes uit dat is echt heel zielig om te zien. Maar jij laat eigenlijk niets merker. De eerste dag moet nog komen dat jij niet vrolijk bent. Zelfs met 39,5 koorts ben jij vrolijk. Je blijft lachen en enthousiast zijn als je bekende mensen ziet. Ook spelen op je nieuwe speeltje (de piano) blijft in trek. Vandaag zijn we ook niet wezen zwemmen je moet nu eerst maar eens echt helemaal beter worden.

De 27ste van deze maand moeten we weer naar het consultatiebureau maar echt zwaarder zal je niet geworden zijn denk ik. Eerst tot twee keer aan toe een "buikgriepje"je hield toen niets binnen. En moesten we je maximaal 60cc melk per keer aanbieden. En nu krijg je ook alleen maar weer flessen voeding en wat fruit, meer wil je niet en krijg je ook niet weg.
 
in het weekend van de 27ste gaan we ook een weekendje weg met oma uit den haag die is dan jarig dus vond ze het leuk om met ons (Renie, Jacques, tante mira, oma uit den haag, en opa en oma) weg te gaan. Dus dat is een leuk vooruitzicht! 

Ook met papa's zijn verjaardag gaan we een paar nachtjes weg dan gaan we naar duinrell. Dat is ook heel erg leuk! Daar is ook een heel leuk zwembad dus kunnen we weer gezellig met jouw zwemmen, want dat vind je het einde!

Liefje ik hoop dat je snel helemaal beter wordt.
Dikke kus van Mama

Eindelijk een tandje!

06 maart 2009

HOERA!!!!


Je eerste tandje is door. Mama vertelde iedereen al dat je tandjes krijgt, want ik zag al een hele tijd je tandjes onder je tandvlees zitten! Vandaag is het dan echt zo ver je eerste tandje is er dan nu echt! Je hebt er op dit moment helemaal geen last van, dus dat is erg goed!

Je hebt tegenwoordig weer iets nieuws, s nachts om drie uur ben je klaar wakker. eerst babbelen maar als we niet reageren word het huilen. Papa en mama zijn hier niet zo blij mee. Gister nacht is papa in de weer met je geweest en ik vannacht. Je bent dan ook anderhalf uur klaar wakker. en je wilt dan alleen maar spelen. Papa had je gister nacht een folder van blokker gegeven nou je was helemaal door het dolle heen. Je hebt daar mee gespeeld en toen in bed weer gelukkig in slaap gevallen. En het maakt ook niet uit of je veel of weinig slaapt overdag want gister was je bij oma en die heeft je toen opgehouden en vannacht kwam je ook gewoon. Ik hoop dat deze periode snel voorbij gaat, want slapen hoor je s nachts te doen en spelen overdag.

Het slapen overdag gaat ook erg wisselend. Maar over het algemeen slaap je overdag ook nog maar weinig. Je vind het allemaal veel te gezellig. Maar goed je moet toch wel slapen want je hebt je rust nog nodig liefje!

Papa en Mama houden heel veel van je!

Dikke kus Mama

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.